2013 - Programul concertelor Cvartetului Passione in cadrul Festivalului "Visul unor simfonii de vara"

- 27 iulie
- 3 august
- 21 septembrie

Pentru mai multe detalii accesati pagina de facebookCvartetul Passione canta la Mon Amour Caffé.

Incepand cu luna septembrie Cvartetul Passione va concerta in ,,Mon Amour Caffé” cu locatia in strada Mihai Eminescu nr.7 Bucuresti.
Cei ce vor pasi in eleganta locatie vor fi intampinati de acordurile unuia dintre cele mai bune cvartete de coarde din Romania.
In decembrie 2010 Cvartetul Passione a cantat in deschiderea cvartetului de la Scala din Milano.17 septembrie 2011 - Recital Cvartet Passione-Festivalul ,,Visul unei simfonii de vara”.

Pe 17 septembrie 2011 Cvartetul Passione va sustine ultimul concert in cadrul festivalului ,,Visul unei simfonii de vara” organizat de Primaria sectorului 3 Bucuresti. Aflat la a doua editie, festivalul se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si cultura. Stagiunea se va incheia pe 25 septembrie.2010

"A fost un an plin pentru noi.Un prim album pe care am reusit sa-l lansam, concerte minunate in cadrul festivalului "Visul unei simfonii de vara", recitaluri emotionante in Biserica Baratie, o a II-a editie "Impreuna prin muzica" .Am format Passione Ensemble, am cantat in deschiderea Cvartetului de la Scala di Milano, am fost pe aceeasi scena cu marele chitarist Steve Vai si multe alte evenimente.Pentru toate astea, VA MULTUMIM!!!Ne-ati fost alaturi, ne-ati aplaudat, ne-ati criticat...:) Multumim domnului Valentin Stoian ....... pentru tot!!! Multumim Gabrielei David pentru prietenie si sustinere! Promitem sa fim la fel de active si anul viitor, sa va oferim muzica din suflet pentru suflet si sa fim la fel de PASSIONATE!:)”PASSIONE canta la Bucharest Music Film Festival

Patru instrumente cu corzi, patru fete talentate si frumoase, care canta cu dragoste. Asta inseamna cvartetul PASSIONE, unul dintre cele mai apreciate cvartete de coarde din Romania.
Au repertoriu foarte variat, de la muzica clasica la compozitii scrise special pentru ele, de la chillout, la muzica de film.

...citeste mai mult


„Soft Touch” by PASSIONE

Primul album al trupei PASSIONE, „Soft Touch”, va fi lansat sâmbata, 20 martie, in clubul Fratelli din Bucuresti.

Toate piesele de pe album au o atmosfera speciala. Instrumente clasice precum vioara, viola si violoncelul au fost inlocuite de instrumente electrice. Se adauga efecte si ritmuri moderne. Direcţia stilistica merge spre chillout, intr-o atmosfera cu senzaţii si sonoritaţi puternice si, pe alocuri, inedite. O muzica invaluitoare, care creeaza un spaţiu atemporal, care indeamna la visare ...
...citeste mai mult


Impreuna prin muzica

PASSIONE este primul cvartet din Romania care canta atat pe instrumente clasice (vioara, viola si violoncel), cat si pe pe instrumente electrice.

Cvartetul Passione a sustinut concerte si recitaluri in Romania, Italia, Grecia, Japonia. Considerat un cvartet profesionist, Passione a fost incadrat si in alte proiecte, alaturi de artisti consacrati, chiar si din alte zone muzicale: Bogdan Bradu, Alan Bedin (solistul trupei Sinergia din Italia), proiectul Opus Avantra, Donella del Monaco, Alessandro Safina, Phoenix .

...citeste mai mult